Nahrávání

 

Mentoring koučů

20. 6. 20240

Mentoring koučů a proč je tak důležitý? Nejde jen o další povinnou součást ke získání certifikace ACC. Jde hlavně o to, abych byl lepším koučem. Abych se učil od těch nejlepších a objevil svůj potenciál a poučil se ze svých chyb.

Co je to ICF?

International Coaching Federation (ICF) je největší globální organizace, která se věnuje profesionálnímu koučování a stanovuje standardy pro tuto profesi. Založila ji v roce 1995 skupina odborníků na koučování s cílem podporovat kvalitu a integritu této praxe prostřednictvím certifikace a vzdělávání koučů. Organizace nabízí několik úrovní certifikací, které uznávají po celém světě, včetně Associate Certified Coach (ACC), Professional Certified Coach (PCC) a Master Certified Coach (MCC). Kromě certifikací ICF také akredituje koučovací výcviky a programy, které splňují její přísné standardy. ICF podporuje výzkum v oblasti koučování a poskytuje svým členům přístup k širokému spektru zdrojů a nástrojů pro jejich profesní rozvoj. Akreditovaný výcvik mám již za sebou a teď to ACC!

Proč jako chci ACC?

Já nechci jen ACC, já chci jít dál! Ale tak jako říkám všem klientům, že velké skoky se málokdy daří, jdu i já krok po kroku za tím, abych byl lepším koučem. ACC je jen jeden z dalších krůčků. A právě mentoring je povinnou a velmi důležitou součástí procesu certifikace. Mentoring mám za sebou, vypořádám se pečlivě i s dalšími požadavky ICF pro svůj osobní rozvoj. Moc děkuji všem účastníkům mentoringu za podporu a ochotu pomoci posunout se dál. Díky taky skvělé AXIA za perfektně vedený program mentoringu koučů. Stále jsem vděčný svému rozhodnutí jít cestou AXIA, nevidí se často lidé, kteří svou práci dělají nejen poctivě, ale i s respektem a pochopením pro studenty.

Na podzim se těšte! Budu ACC!

A v mezičase můžete mé schopnosti zkusit dokonce na půlhodinky zdarma!

10 minut ke změně

Každou neděli zdarma do e-mailu jedna malá inspirace k velké životní změně.
A od pondělí se do toho můžeš pustit.

  Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Komentuj

Your email address will not be published. Required fields are marked *