Nahrávání

 

Koučovací balíčky

1. 8. 20240

Ne každé koučování změní život za jedno sezení. Složitější témata potřebují rozplétat postupně, hledat cestičku po cestičce. A od toho tu jsou koučovací balíčky.

Pojďme spolu trpělivě a pečlivě, krok po kroku objevovat nové možnosti Tvého života. Zaměřit se na to, co v životě opravdu chceš a pomocí menších cílů toho opravdu dosáhnout. Změna totiž zpravidla nepřichází v jednom velkém rozhodnutí, ale v sérii menších, které vedou k vytoužené vizi. Můj oblíbený příměr k provazochodci se tu více než hodí.

Stejně jako provazochodec i Ty musíš udělat ten první – maličký – krok. Jak vypadá Tvůj první krok?

Co je v koučovacím balíčku?

Celkem 12 koučovacích sezení ve třech měsících. Na pravidelných schůzkách každý týden společně dosáhneme přesně toho, co chceš. Naplánujeme je tak, aby Ti vyhovoval čas i místo našich setkání. Důležité je, abys dodržel pravidelnost a smluvené termíny, protože jen tak se můžeš skutečně posunout na své cestě. Krok po kroku budeme rozvíjet Tvůj potenciál a sebevědomí, aby se Tvé sny mohly stát skutečností.Co je ale nejdůležitější je vůle se na cestu vydat. 

Co v koučovacím balíčku nenajdeš?

Nejsem kouzelník, jsou jistě i neřešitelné situace, kde „sluníčkový přístup“ a pozitivně nastavený mindset nepomůže. Co ale spolu můžeme zvládnout je odhalení, kde na své cestě jsi a jak může cesta vypadat dál. Na základech toho, co bylo, vybudujeme to, co bude. I když karty nejsou právě dobře rozdány, můžeš uhrát to nejlepší, co jde. V balíčku je pravidelné setkávání po jednom sezení, ale není možné uskutečnit vícero sezení naráz. Od toho jsou zde koučovací glampingové víkendy, které dokáží velmi efektivně řešit akutní a složité problémy.

Jak na to?

Objednej si na e-shopu koučovací balíček, následně Tě kontaktuji a domluvíme přesné termíny na tři měsíce dopředu. Z každého sezení můžeš mít k dispozici i celkový záznam, který lze kdykoliv přehrát a vrátit se tak k myšlenkám, které Tě napadly a třeba jsme je neprozkoumali hlouběji. Bojíš se, že kupuješ „zajíce v pytli“ – rezervuj si bezplatné půlhodinové sezení. Po malé ochutnávce koučování, váhat nebudeš!

10 minut ke změně

Každou neděli zdarma do e-mailu jedna malá inspirace k velké životní změně.
A od pondělí se do toho můžeš pustit.

  Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Přidej odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označená *