Nahrávání

 

Když nemůžeš nad ránem noci spát

25. 7. 20240

Kdo z nás to nezná. Večer unaveni lehneme do postele a během pár vteřin se ozývá něžné pochrupování. Co se ale stane později, když mozek překoná nejhorší možnou únavu, je věc druhá.

Když nemůžeš nad ránem noci spát

Pravidelně ve 4 hodiny ráno se mi stane, že se probudím. A pokud to jen maličko myšlenkám dovolím, začnou bloudit a hledat zákruty a větvení, kudy se vydat. Navíc brání dalšímu usnutí. Nejistotám, strachům, co jsem kde zapomněl odevzdat, doložit, připravit, zavolat, nebo třeba nakoupit. Kdo počítá ovečky? Já. Kdo počítá do sta? Já. Kdo medituje? Já. A co se děje? Nic!

Pokud nepomůže už opravdu nic, navíc pokud se objeví další element rušení v podobě bzučící mouchy, pisklavého komára, nebo z dáli kokrhajícího kohouta, je nejlepší lože opustit. Vzít psa, kočku, nebo oblíbenou slepici a jít se projít. Je tolik věcí, které se nad ránem mohou najednou jevit neobyčejně krásné. A navíc taková procházka velmi prospívá našemu zdraví.

Kdy naposledy jste se byli projít? Ráno je k tomu ideální! A pokud se nechcete procházet sami, dejte vědět, vymyslíme společnou koučovací procházku!

10 minut ke změně

Každou neděli zdarma jedna malá inspirace k velké životní změně.

  Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Přidej odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označená *